Produk Baru Masuk

.

Produk Lelaki

Produk Wanita

Friday, April 15, 2011

ENERGY POWER RING

ENERGY POWER RING
Energy power ring dengan nano technology
Kod:
 Kini Harga: RM39 sekeping


STOK TERSEDIA

Saize XL
 Kini dengan teknologi korea masalah kelakian anda dapat diatasi dengan memakai energy power ring 400.

ENERGY POWER RING KOREA

Adalah cincin terapi untuk membuat tahan lama dan merubah ukuran zakar dari kecil menjadi besar,dan mampu membuatkan zakar anda sangat tegang umpama batu.Malahan kelebihan paling ketara semasa menggunakan Energy Power Ring ni,apa anda sudah klimak( melepaskan pancutan air mani) zakar anda tetap menegang keras.Apabila power ring ditanggalkan, Lihatlah perubahan paling ketara terhadap zakar anda.Zakar anda menjadi besar dan mantap.

Minyak Maharaja

MINYAK GINSENG + HERBA danMINYAK DEDAUNAN + HERBA


Kod: LMU-01


SEPASANG :Harga Biasa : RM120
SEPASANG Harga KAMI : RM95   !!!OFFER !!!

 

MINYAK GINSENG + HERBA dan
MINYAK DEDAUNAN + HERBA

*** RAHSIA AMALAN MAHARAJA CINA TERBONGKAR ***

Kandungan : 120 ML x 2 botol


Nota : Bungkusan kami kemas tanpa sebarang label produk. Tiada siapa yang tahu kandungan di dalamnya.

** Semua produk berasaskan herba dan dedaunan tanpa elemen binatang.Minyak Maharaja


Digunakan secara Traditional untuk merawat, menyihatkan dan memulihkan semula fungsi zakar yang lemah kepada keadaan sediakala. (Macam masa muda2)
Khasiat ginseng diakui zaman berzaman, kalau maharaja guna, maknanya dia suruh pembesar-pembesarnya mencari dan membuatnya. Jadi bila guna, ianya berkesan, jadi gagah lah maharaja tu..

Kini, anda tak perlu pergi China atau Korea. . Cara guna disertakan. Tak perlu malu, produk kami pos kemas ke rumah anda. Yang penting anda BAHAGIA.

UNTUK BAKAL PENGANTIN DAN SUAMI SAHAJA!!!


PASTI ANDA BERASA RISAU, TAKUT ATAU BIMBANG

*SETIAP KALI BERSETUBUH, ADAKAH ANDA SERING TERPANCUT AWAL? DAN PASANGAN ANDA TAK PUAS?

* INGINKAN BATANG ZAKAR ANDA KERAS BETUL-BETUL (WOW!!) SEBELUM BERSETUBUH, AGAR PASANGAN ANDA GERAM ( UUU!! ) MENGEMUTNYA!!!

*MAHU MELAMBATKAN DARI GELI? SUPAYA PASANGAN ANDA BEBAS BERMAIN BANYAK POSISI,SEHINGGA DIA PUUUUAS DAN ANDA RILEKS JE……

*INGIN MENCEGAH DARI KURANG SELERA SEKS? JIKA PASANGAN ANDA MINTA BERSETUBUH DAN SENTUH ZAKAR ANDA, DIA TERUS MENEGANG…. BERDIRI TERUS!!!!

*INGIN MENGUATKAN BATANG ZAKAR? AGAR TIMBUL URAT-URAT SEPERTI ORANG BINA BADAN?

* MAHU MELAJUKAN PANCUTAN MANI? SUPAYA PASANGAN ANDA GELI TERRRRAMAT SANGAT BILA FARAJNYA KENA TEMBAKAN MANI ANDA?

*INGIN MENGELAK PANCUTAN MANI SEBELUM MASA AGAR PASANGAN ANDA SENTIASA INGAT KEGAGAHAN ZAKAR ANDA BILA SAMPAI BILA-BILA?

*INGINKAN KEPALA ZAKAR ANDA BESAR!! APABILA IANYA KEMBANG?,SUPAYA PASANGAN ANDA GEEEEERAM MELIHAT NYA?

*INGIN MEMECAHKAN LEMAK-LEMAK SERTA ANGIN-ANGIN SERTA ALIRAN DARAH DI SEKITAR BATANG ZAKAR ANDA? SUPAYA TAK TERSUMBAT DAN BERSEDIA BILA-BILA MASA UNTUK BERSETUBUH!

*MAHU MENGUATKAN BATANG ZAKAR DAN MEMBETULKAN URAT SARAF DI SEKITAR BATANG ZAKAR?

INI JAWAPAN NYA !!!!

MILIKILAH MINYAK GINSENG + HERBA DAN
MINYAK DEDAUNAN + HERBA

DARI KITAB CINA KUNO SU NU CHING
PANDUAN CARA-CARA MENGURUT DIBERIKAN PERCUMA!


RAMAI TELAH MEMILIKI MINYAK RAHSIA INI TERMASUK DATO’, PEGAWAI KANAN KERAJAAN, KETUA JABATAN, YB, TOKOH KOPRAT DAN ARTIS, MEREKA SANGAT BERPUAS HATI DENGAN KESAN MINYAK RAHSIA INI.


Khasiat ginseng diakui zaman berzaman, kalau maharaja guna, maknanya dia suruh pembesar-pembesar nya mencari dan membuatnya. Jadi bila guna, ianya berkesan, jadi gagah lah maharaja tu..

Ginseng memang takde ditanam kat Malaysia, jadi kena import sana(china) dan kalau minyak ginseng saja, orang lain mungkin pandai tipu buat, tapi yang ini ada pati nya !, payah nak di fotostat. Sebab ramuan ini, hanya orang yang tahu dan mempunyai kitab perubatan cina kuno sahaja !!

Ketika bersetubuh, minyak ini mampu melambatkan pancutan mani, jadi banyak posisi lah boleh memukul nya!. Bayangkan kalau anda mampu buat 6 posisi dengan memukul nya tanpa henti, nikmat nya!!

Minyak ini kalau diamal, boleh mengeraskan batang zakar, maksudnya selepas anda membuat tembakan, anda teeeerus memukul dan buat kiraan 50 kali !!, percaya lah anda boleh, orang lain dah berjaya dan tengok pasangan anda selimut pun tak dapat nak tarik. Itu tanda nya dia sangat puas !!

Cepat geli adalah disebabkan urat-urat tidak dijaga, minyak ini mampu melambatkan geli. Bila lambat geli, maka pasangan anda mudah geli dan meminta dicepatkan tembakan ituuuu!.amal lah minyak ini!

Kekuatan batang zakar sangat penting kalau tak kuat , nak tikam macamana? Amal lah minyak ini dan pasti anda rasa beza nya!!

Makan pil-pil adakala nya akan bahaya kan jantung dan organ-organ yang lain, saya tak nak tanggung jawab!! Kalau ada orang mati!!. Untuk selera seks, minyak ini mampu menambahkan selera seks anda! Makan pil ni, jalan mudah, sebab malas nak amal minyak dan urut.

Ada satu kes pasangan yang tidak dapat zuriat, rupanya pancutan (tembakan) tak laju dan tak sampai ke sasaran, tolong lah amal minyak ini,, kena ikhtiar, urat anda mungkin tersumbat, lemak-lemak banyak!! Jangan gigi je servis hari-hari, mana penting, batang gigi atau batang zakar ???

Kat badan kita ada berapa nyawa??, kalau mati yang tur!....alahai....MINYAK GINSENG + HERBA
(Minyak Warna Kuning)


MESTI AMAL !!

Sejenis daun yang di ambil di satu kawasan bukit didaerah ehem! (rahsia). Diperahkan daun sehingga mengeluarkan minyak dan di campurkan dengan herba. Bila anda guna , kena goncang dulu sebab ada pati.

Kat badan kita memang selalu ada angin, asyik sedawa jer.tapi kat badan abang pendek tu pun ada angin, ramuan dedaunan ini kalau diamal dan di urut dengan betul, insya allah keluar lah angin-angin di badan abang pendek turrr. Bila memukul nya anda akan rasa perbezaan nya..

Kat badan abang pendek, kalau lemak-lemak banyak, banyak saluran mungkin tersumbat, saluran mani dan darah penting tu. Batang zakar jadi tak berapa kuat nak naik sebab berat. Lepas anda amal minyak ini, mungkin timbul urat-urat di batang zakar anda, jangan panik!! , sebab itu tanda nya anda gagah, tengok orang bina badan, timbul urat-urat kan, anda pun boleh!!, tapi di batang zakar anda la!.

Resapan minyak ini mungkin meninggalkan kesan!, kesan nya ialah ketika zakar menegang, kepala zakar mungkin besar sedikit, tapi anda kena amal, dan lihat lah pasangan anda akan berkata, cepat lah bang! Cepat lah bang!, dia geeeeeram tengok lah turrrrr!!!

Lengan yang keras dan nampak urat menandakan anda kuat, kuat mengangkat benda berat, amal lah minyak ini, batang zakar anda akan kuat dan tak perlu angkat benda berat, cuma bila batang zakar kuat anda perlu rajin "menikam nya"..

Urat-urat saraf disekitar zakar mesti dijaga dan diperbetulkan, minyak ini mampu membetulkan, kalau jalan lurus anda boleh memecut laju, serupalah dengan urat-urat di zakar anda. Nikmati lah syurga dunia ini!

Amal lah minyak ini, adakah anda mampu bersetubuh sekali seminggu? Kalau ya, makna nya selera seks anda menurun, tetapi dengan amalan minyak ini, apabila bahu bersentuh je dengan bahu pasangan anda!.rrrra tu mesti datang, amal lah minyak ini..

Kelemahan kita ialah malas nak berkira-kira, bandingkan minyak ini dengan minyak yang diproses dari binatang, tak geli ker? Harga dan isi padu amat berbeza dengan minyak lain. Pergi mengurut, (10 x) sepuluh kali ganda jimat dengan minyak rahsia ini, betul tak? Dan tak malu ke orang pegang batang zakar anda kecuali pasangan anda! Padahal anda sendiri boleh mengurutnya dengan panduan dari saya ni?

Positif kan pemikiran anda
Dengan maklumat dari saya ni


MINYAK DEDAUNAN + HERBA
(Minyak Warna Hijau)

Penile Ring

Penile Ring

Kod: LRN-09

 Harga biasa RM25.00
Kini Hanya RM20.00 OFFER !!! 
Penile Ring is a device you use when your penis is in erection. Penile Ring can help prevent premature ejaculation.
Penile Ring cam:

prevent premature ejaculation
achieve maximum erection
help penis stay hard and in erection even after ejaculation
How to Use

Open and wear the penile ring in your penis based when your penis in erection just before sexual intercourse. If you use condom, please wear condom first before use penile ring.

Cincin ASMARA - TIADA STOK

Cincin ASMARA
(Dahulu dikenali sebagai Cincin Kanda)
ADA STOKKod: LRN-01

HARGA BIASA : RM65

HARGA : RM60 sekotak ( 4keping) OFFER !!!

HARGA : RM35 (2 keping)

Paling Murah Dalam Internet ...!!!

Gambar menunjukkan cincin di pakai atas kondom.
Boleh di pakai bersama kondom atau terus pada zakar.

# Pakai semasa zakar di dalam keadaan tegang.

# Sarungkan sehingga ke pangka zakar.

# Pastikan bahagian tebal di atas dan bahagian nipis di bagian bawah zakar." Bagi yang ingin melewatkan ejakulasi, anda boleh menggunakan cincin penambah ereksi. Anda boleh sarungkan cincin berkenaan ketika ereksi dan dengan cengkaman yang anda dapati daripada cincin itu anda boleh menggunakannya sebagai penghalang pancutan air mani terlalu cepat ". - Dr Ismail Tambi, Pakar Sakit Tuan.(Cincin Kanda)
Penambat ereksi KANDA

DIREKA DAN DISYORKAN OLEH DR ISMAIL THAMBI SENDIRI
SETELAH DIBUAT KAJIAN SELAMA 3 TAHUN
DISARUNGKAN DI PANGKAL ZAKAR APABILA TEGANG
UNTUK MELAMBATKAN
EJAKULASI DAN MENGEKALKAN EREKSI

Terdapat sebilangan besar lelaki yang cepat tewas ketika bersama pasangan dan ini membosankan kedua-dua pihak apabila mereka tidak dapat kecapi nikmat hubungan keintiman seksual.

Berbagai cara akan diperlakukan suami dan kebanyakkan kalinya tidak berjaya. Selain dari meningkatkan kepadatan ereksi dengan mengemut (mencengkam otot lantai pelvis atau otot lubang najis dan lubang kencing) dan bergerak secara terkawal sambil menahan rangsangan yang sedang dinikmati. Ada kalanya berjaya dan ada kalanya gagal. Kini dengan alat penambat ereksi KANDA yang direka oleh Dr.Ismail Tambi dan David Teo dapat menambat ereksi dan membikinkan ereksi padat selain meningkatkan daya untuk melewatkan ejakulasi.

Alat ini diperbuat dari getah asli Malaysia dan telah di Paten untuk tujuan pemantapan ereksi dan melewatkan ejakulasi. Kajian yang telah dilakukan 3 tahun dahulu dengan prototype lama menunjukkan yang lelaki yang cepat tewas dapat melewatkan ejakulasi ketahap yang selesa untuk kedua-dua pasangan. Alat ini tidak memberi apa-apa kesan negatif. Terdapat sebilangan lelaki yang mendapati ketika memakai alat itu hujung zakar terasa sejuk. Ini mungkin saiz untuk lelaki itu tidak sesuai (satu saiz kecil) Jadi perlu untuk beli dua untuk permulaan supaya dapat menentukan saiz yang betul. Alat ini ada dalam pasaran Antarabangsa dan kini ada dijual dilaman ini. Getah ini tidak menghalang hubungan seksual dan tidak menggangu anggota sulit perempuan.

CLINICAL EVALUATION OF THE PENILE NATURAL RUBBER RING (KANDA) AS A DEVICE IN MAINTAINING ERECTION AND DELAYING PREMATURE EJACULATION


Premature ejaculation or rapid ejaculation is a male sexual dysfunction where penile ejaculation precedes sexual satisfaction. Both parties the man and his partner never achieved the sexual satisfaction per say even though the man did achieve climax.

Some men can retain and maintained erection even after ejaculation, however this skill also wanes off after sometime when the pelvic Floor Muscles became weaker and not able to sustain after ejaculation. In other words there is rapid loss of erection after ejaculation even though both parties had penetrative sex but could not prolong the stimulation like they used to before.

Development of the Penile Ring
The first penile ring was invented when a rubber band was applied around the base of the penis during erection that actually managed to delay ejaculation. The only problem is that it causes severe constriction to the penis and prevent ejaculation. There were other such devices made of silicon with poor elasticity, that too failed because of poor elasticity and the cost which was pretty high. There were also ring made of steel and horns as well as jade and beaded ones as well. There was report of incidence of serious penile constrictions with those hard penile rings. The rings were sold for rather an exorbitant price. The Jade Ring were sold expensively a piece!

The present penile ring is made of special grade natural rubber that has good tensile strength and elasticity. One part of the ring is indented and the ring is such designed to give a good grip to the base of the penis and cause a gentle constriction to provide some amount of discomfort to the user that can be used as a form of distraction to the mind to delay ejaculation yet will not interfere with ejaculation. At the same time the ring should be easily available and should be cost effective.

The Clinical Challenge


KANDA was first evaluated in the Male Clinic in the Male Clinic of the National Population and Family Development Board in late 2003. All male clients who attended the Clinic were asked if they have ever experienced early ejaculation and the ones that responded positive were given the penile ring for them to test. They were counseled on how to use the ring and to provide feedback during the next followup. 150 clients were recruited for this exercise. Some of the clients were the male staffs of the Board, they were given all the three sizes (S, M and L) and the feed back received were:-

1. Preference Of Colors : Most Prefers Natural Rubber Colors
2. Sizes : 80% Prefers M, None Prefer S.
3. Penile Discomfort Is Experienced When The Size Is Small.
4. During Initial Use, All Clients Were Able To Maintain Erection After Ejaculation, However 40% Of Clients Still Had Rapid Ejaculation.
Frequent Use However Improves Rapid Ejaculation In 50% Of Them.
5. 50% Of The Client Felt Coldness Of The Tip Of The Penis If Foreplay Is Prolonged. This Is No Cause For Alarm Sic E Blood Circulation Is Maintained Through Microcirculation.
6. Erection Became Firmer And There Was Increase In Dimensions (Thickness) In The Head And Shaft Of The Penis.
Other Application of the KANDA Penile Ring.

1. Applied over the condom to prevent condom slippage.


Useful for men with venous leakage, which is able to get an erection but could not maintain erection. By applying the ring to the base of the erect penis, blood is prevented from leaking to the prostatic venous plexus, thereby maintaining erection for successful vaginal penetration. This phenomenon is peculiar for older males.


The Future of KANDA

Since early 2004 more than 200,000 penile rings have bee dispensed. Considering that the problems of premature ejaculation are a common sexual ailment of the males, there is a big market for the ring. The ring has been patented and submissions have been made to the Ministry of H

DELAY FUN & JOY

DELAY FUN & JOY ( 3 in 1)
Delay - Stronger - Larger


Kandungan: 1ml

Kod: LTL-32

Biasa : RM90
 Kini Harga: RM80

FRUITY DELAY SPRAY WITH FUN & JOY& MORE CONFIDENCE

FUN & JOY 3 in 1 Power Performance for men has been very carefully formulated with 100% natural ingredient that is well known to boots and stimulate your sexual performance to give you the highest pleasure and satisfaction .

It reduces textile sensitivity of the penis in advance of intercourses as a mean of delaying ejaculation in cases of precipitant of rapid ejaculation.

It is colorless and packed in a spray bottle for convenience in usage. It's pharmaceutical quality is guaranteed to give you positive results and absolutely safe with no side effect.

GAMBIR SARAWAK - BLAST OFF

GAMBIR SARAWAK - BLAST OFF
Premature Ejaculation TreatmentKandungan: 1ml

Kod: LTL-31

Biasa : RM50
 Kini Harga: RM39Gambir Sarawak

The Best Natural Herbal Product for
Premature Ejaculation Treatment
Women to Men: I want You to Last Longer In Bed

What is Gambir Sarawak

Gambir Sarawak, is an amazing natural herbal product that is swiftly rising in popularity to replace the Jamaican Stone for premature ejaculation treatment or cure. This all natural herbal remedy gives you effective, vigorous, long endurance intercourse and the hardest erection you will ever have in your life. In other words, Gambir Sarawak makes you last longer in bed and will cure the sexual problem of premature ejaculation, making you far more sexually appealing naturally, without the use of drugs or uncomfortable treatments. The herbs found in this remedy work with your body, meaning that you get an all natural, organic erection with no strange side eff ects afterwards.

Gambir Sarawak owes its name to its place of origin- Sarawak, Borneo. The main ingredient, Gambir which is found in Sarawak is actually an astringent substance extracted from a Gambir plant of the Madder family. Traditionally Gambir was popular for chewing with betel nut among the natives in Sarawak. There is even a street named after it, Gambir Street, as Gambir and other spices were actively traded back in the early 1900’s because it was such a popular herb and remedy for Borneo’s trading partners. Nowadays, it is being used and sold (even on eBay) worldwide for premature ejaculation treatment.Far better than Jamaican Stone- Thousands sold worldwide

Gambir Sarawak is widely used as natural herbal sex aid to cure premature ejaculation. It is sought after by males who want to greatly improve their sex life, prolong their sexual intercourse and help penis erectile dysfunction. Gambir Sarawak, which is considered to be far superior to the Jamaican Stone, is available in both a liquid and in the form of solid bark. They are easily appliedexternally on your private part.

The main difference between Gambir Sarawak and the Jamaican Stone is that Jamaican Stone works more like a local anesthetic which makes one lose sensation and sex is not very much fun at the time and definitely not very comfortable afterwards. Gambir Sarawak though is different when come to premature ejaculation treatment. Gambir Sarawak is applied externally and is absorbed through the skin and does not work by numbing the penis like other products, but instead has very potent property that delays the orgasm reflex without dulling sensitivity or any pleasurable sensations. It also doesn’t interfere with any other stimulating activity you would want to employ since it is absorbed through the skin quickly and easily.

Gambir Sarawak also gives your private part a pleasurable mentol and tingling sensation which Jamaican Stone cannot offer. Although Gambir Sarawak is mainly used by men for premature ejaculation cure or to last longer in bed, there have been reports that women using it love the burning sensation on their clitoris/labia and have achieved multiple orgasms due to the tingling sensation and the prolonged performance by their lover.

Gels and creams have a very hard time stacking up to the sexual benefits that Gambir Sarawak can offer. They often leave a greasy or slimy feeling and some men have allergic reactions to them; something that is, needless to say, highly undesirable! They are also not as quick acting as Gambir Sarawak and you may need the prescription of your doctor, which can be embarrassing to get, especially since premature ejaculation is such a taboo subject for men. Even some spray remedies can be problematic as they can cause allergies or aren’t absorbed properly. As for stacking up to Jamaican Stone, well, there really is no comparison in ease of use, affordability, and enjoyment.

Premature Ejaculation

Premature Ejaculation is found to happen to around 30% of men around the world and is defined as ejaculation which occurs within two minutes of sexual intercourse or penetration. Although many sufferers feel alone with this problem, it’s actually more common than many think. It can happen to anyone from seniors down to otherwise healthy young men. It greatly reduces the confidence level of men, makes many depressed and also adds stress to the sex life and overall enjoyment of life of the couples. In fact, for some couples, a lack of sex leads to divorce, so for many, it’s very important to solve this problem on so many levels!

Causes of Premature Ejaculation

* Psychological factors like depression, anxiety, stress, and more serious mental disorders, poor body image * Physical factors such as poor health, high blood pressure, high body weight, a naturally low libido, impotence, age * Environmental and medication factors such as stress in the marriage, a new baby, alcohol or taking medication like Prozac * Generally it’s a combination of all three though, making it very difficult to find successful treatments. Don’t worry, premature ejaculation is not a disease and it wouldn’t spread!

There have been countless research papers, guides, books, videos and systems, but many men find that they do not work for them and despair of having any way to deal with their premature ejaculation. Some desperate males allow themselves to become patients of more experimental treatments that can go horribly wrong. All the while, anxiety climbs and the problem continues.
Why It’s So Important to find a Successful Premature Ejaculation Treatment

[b]* Sex has been shown to extend the life of the partners * Sex reduces stress and strengthens the muscles. It can also burn calories * Sex strengthens the strength of the relationship * It improves ones self image and feelings of worth to be able to pleasure a partner fully * Makes one feel more desirable * Sex is fun!

What others said about Gambir Sarawak Blast-Off
Apa pelanggan kata tentang Gambir Sarawak Blast-Off:


"Mantap... "
"Mudah dibawa ke mana-mana"
"Boleh diguna pada bila-bila masa..."
"Senang digunakan..."
"Tahan lama walau dengan satu sapuan..."

"Jimat... RM39 aje tapi boleh tahan bertahun-tahun..."
"Tak perlu dicairkan... gosok aje dan boleh guna serta-merta..."

"Isteri gembira semula setelah sekian lama berduka..."
"Power giler!"
"Madu tiga? No problem!..."
"Saya dah jumpa apa yang dicari selama ini..."

"Isteri-isteriku puas belaka..."
"Lima round satu malam... Tu pun terpaksa stop sebab orang rumah dah keletihan..."

"Murah & berkesan..."
"Tak perlu ke Sarawak untuk beli gambir lagi..."

"Bini aku dah tak sempat ucap terima kasih... dah sedap terus terlentuk..."
"Cukup puashati!..."


"Masih tegak walau lepas 2-3 jam..."
"Omak & Abah macam pengantin baru la... berseri-seri..."

"Selamat digunakan..."

"Satu letak kat rumah, satu letak kat ofis, satu letak dalam kereta & satu lagi sentiasa dalam poket..."

h paling bermanfaat untuk pengantin baru..."
"Tak sia-sia beli..."
"Wow!..."
"100% berkesan..."

Stop the embarrassment of premature ejaculation. Purchase Gambir Sarawak today forPremature Ejaculation Treatment.
100% No-Risk, Money Back Guarantee

JANTAN GEL

JANTAN GEL

Jantan Gel - Seks Lebih Lama

Kod: LTL-30

Harga Kami: RM65

Harga Kami: RM55 

10ML
 Jantan Gel - Seks Lebih Lama

Pancutan pra matang atau masalah cepat pancut amat tidak disukai wanita. Antara punca pancutan pra matang adalah kegelian melampau dialat sulit lelaki.

Jantan Gel membantu anda dengan mengurangkan kegelian dizakar anda.

Hasilnya? Jimak Lebih Lama dan Isteri Tersenyum Puas.

Jantan Gel direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih lama diranjang, meningkatkan keyakinan diri dan memuaskan pasangan. Jantan Gel diformulasikan 100% dari herba melayu purba yang telah diiktiraf turun temuran dalam membantu lelaki tahan lebih lama diranjang.


Butea Superba

Merupakan herba dari Thailand. Di Thailand, ia dikenali sebagai Red Kwao Krua. Terkenal di Thailand sebagai penggalak seks buat kaum lelaki.

Dr Wichai Cherdshewasart sainstis di Chulalongkorn University, Thailand telah mengesahkan bahawa Butea Superba mempunyai sifat semulajadi dalam menyembuhkan penyakit mati pucuk.

Butea Superba adalah antara bahan yang terdapat dalam Jantan Gel.


Lintah

Pada zaman dahulu, lintah dijadikan minyak dan diurut pada zakar lelaki. Ia dipercayai mampu membesarkan zakar lelaki.

Kini perubatan moden telah mengakui khasiat Lintah. Khasiat Lintah terletak pada air liurnya. Air liur lintah mengandungi bahan yang mampu mencairkan dan melancarkan darah.


Gambir Serawak

Sejenis tumbuhan yang dihasilkan dari getah kayu pokok gambir yang banyak terdapat di dalam hutan Negeri Sarawak, Malaysia. Ia juga dikenali dengan nama Born, Gambier, Borneo Cat’s claw, Una de Gato dan Kerangas. Ia diperolehi di dalam hutan tebal di kawasan pendalaman di bahagian Long Panai, Marudi, Sarawak.

Keberkesanan gambir Sarawak memang telah diketahui berabad lamanya khususnya bagi penduduk-penduduk di Negeri Sarawak. Penggunaan gambir secara meluas telah menular ke semua negeri di Semenanjung Malaysia malah ke beberapa negara jiran seperti Indonesia, Brunei dan Singapura. Kesan dari penggunaan telah terbukti memberikan hasil yang luar biasa dan lebih murah berbanding ubat moden yang menelan belanja yang tinggi.Cara Guna Jantan Gel

Picit sedikit gel ke jari anda. Sapu secara sekata dikepala zakar, takuk kepala zakar dan urat pari. Biarkan sejam sebelum bilas dengan air paip. Kemudian anda boleh bersama. Kesan gel akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.

Kami mengesyorkan anda menggunkan Jantan Gel selepas mandi petang. Biarkan gel tersebut meresap. Bila anda mahu bersama isteri anda pada selepas insyak baru dibilas dengan air. Kesan Jantan Gel mampu bertahan sehingga 9 jam. Walaupun anda tidak jadi bersama dengan isteri anda pada malam tersebut tidak mengapa kerana Jantan Gel tidak memberbahayakan.

Cara penggunaan berserta gambar ada disertakan sekali.

Perhatian! Jika anda pengguna Jantan Gel kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda. Zakar setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun gel yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun gel untuk hari esok. Dan pastikan gel dibiarkan pada zakar sekurang-kurangnya 1 jam (lebih lama lebih baik).

 Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT091202590K

 Kilang Bumiputera. Produk Halal.

HERBA KENCANA

HERBA KENCANA


Kod:
Harga Kami: RM45

Kandungan : 60 kapsulHERBA KENCANA ALB


Herba Kencana adalah merupakan produk keluaran Award Life dan Beauty dgn kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Ia terhasil drpd pengalaman peribadi pengasasnya En Ismadi. Herba Kencana merupakan kombinasi buah-buahan dan bunga-bungaan herba yang telah menjadi rahsia warisan pusaka pahlawan-pahlawan melayu

GOLONGAN (LELAKI DAN WANITA) YG DISYORKAN MENGAMALKAN HERBA KENCANA

1. Mereka yg mengalami masalah pembuangan air kecil dan besar (tidak lawas)
2. Penghidap gastrik dan ulser
3. Masalah hernia
4. Sukar tidur
5. Mereka yg mementingkan kecantikan / awet muda
6. Penghidap hipertensi
7. Penghidap kencing manis
8. Pesakit Jantung
9. Mereka yg mengamalkan diet
10. Buasir
11. Resdung
12. Gologangan wanita selepas bersalin
13. Masalah berat badan berlebihan
14. Lain-lain.


Khasiatnya amat mujarab dan sukar ditandingi terbukti sebagai PEMAKANAN KESIHATAN serba lengkap yg dapat membaiki pulih sistem dalaman tubuh badan secara semulajadi.


KESAN PENGAMBILAN HERBA KENCANA

Pengamal akan melalui 3 peringkat :-

1. Kesan Pengambilan 1-3 bulan pertama.

a. Melawaskan pembuangan air kecil dan besar.
b. Menghilangkan kebas anggota badan.
c. Menghilangkan pedih disebabkanb gastrik dan mengurangkan hernia.
d. Mengembalikan keupayaan seks sehingga 80%
e. Kulit terasa licin sprt mengamalkan loysen
f. Cepat berpeluh dan bertenaga
g. Memulihkan kelesuan badan dan lenguh-lenguh anggota badan.2. Kesan Pengambilan 3 bulan - 1 tahun.

a. Melawaskan pembuangan air kecil & besar
b. Memulihkan hernia sehingga 95%
c. Mengembalikan keupayaan seks hingga 100% (normal)
d. Pembuangan toksik melalui perkumbahan secara ketara
e. Mengembalikan kecerdasan minda dan keupayaan berfikir
f. Menghalang komplikasi-komplikasi akibat diet sprt gastrik
g. Menghilangkan pening kepala dan lenguh-lenguh terutama dibahagian tengkuk, bahu dan tulang kipas.
h. Membataskan selera makan (terasa kenyang)
i. Menghilangkan masalah sukar tidur


3. Kesan Pengambilan 1 tahun - 2 tahun dan ke atas
a. Memulihkan hernia sehingga 100%
b. Meningkatkan stamina
c. Mengurangkan sensitiviti terhdp pengambilan makanan dan kurang tidur (bg pesakit hipertensi)
d. Menghilangkan komplikasi-komplikasi akibat hipertensi lebih kurang 80-90%
e. Awet muda
f. Memudahkan tidur & mencapai tahap kepuasan tidur sehingga 100%
g. Menurunkan berat badan ke tahap ideal.KELEBIHAN HERBA KENCANA KEPADA IBU-IBU


1. Mengatasi masalah peranakan ke bawah (jatuh) serta mengecutkan rahim
2. Mengeluar darah beku dlm rahim dapat mengelakan sis, kanser pangkal rahim & sebagainya.
3. Menguatkan semula otot-otot faraj
4. Mengatasi masalah kurang nafsu seksual (kedinginan) serta dapat menambah keghairahan.
5. Menegangkan semula otot-otot perut, payudara dan punggung.
6. Mengatasi masalah 'BECAK' ketika bersama.
7. Menyembuhkan ketumbuhan (Fibroid) dan ketumbuhan-ketumbuhan daging bawah bibir faraj.
8. Melancarkan perjalanan darah.
9. Agen imunisasi tubuh badan serta bayi yg menyusu susu ibu.
10. Melambatkan proses monopous.
11. Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
12. Dapat menurunkan berat badan.
13. Memulihkan masalah "nafsu dingin" bila bersama

ADAM & HAWA

ADAM & HAWA
Untuk Kesihatan Tenaga Kelakian Sejati - POWERRRR!!!
 
BELI YANG ORI...
Kod: WUK-21
Harga Kami: RM250  (Offer)

Kandungan : 30 sachetAdam & Hawa

Product Diet untuk lelaki dan wanita, baik bagi mereka yang ingin menjaga kesihatan dan mengurangkan berat badan berlebihan (obesiti), diformulakan khusus untuk mereka yang ingin berdiet
30 sachet (26g)

Ramuan/Ingredients.

Susu Rendah Lemak,serbuk Kacang Soya,Beras Perang,sebuk Fabuless (lemak minyak sawit-salutanminyak oat),Whey Manis,Fruktosa,Psyilium Husk,Spirulina,Kolagen Marin,sebuk Ekstrak Biji Anggur,sebuk Ekstrak Teh Hijau dan Serbuk Ekstrak mengkudu.

Terdapat juga Khasiat dan keistimewaannya lain yang terkandung dalam Adam dan Hawa Mil antaranya seperti dibawah:

Khasiat dan keistimewaannya:

awet muda (collagen) membantuk mengekalkan keanjalan kulit
morinsa citrifolia membantu merawat resdung, asma,gaout,penyakit hati anti oksidan
Ekstrak Teh hijau baik utk sistem kardiovaskular dan sistem penghadaman
Ekstrak biji anggur mengurangkan alergi,katarak,melindungi sel otak dan awet muda
Cadangan Hidangan

Ambil satu sachet ADAM&HAWA MIL tuang kedalam 180ml air suam (60c – 80c) dan kacau.

Digalakkan mengambil 2 sachet sehari,1 jam sebelum makan pada waktu pagi dan malam.

turun 5 kg dalam masa 3 minggu lihat

PHARMIA Penis

PHARMIA Penis


Kod: LUK-45

Harga Biasa : RM150
 Kini Harga: RM145Jika anda tercari-cari produk herba yang mampu memanjangkan masa ereksi zakar anda sekaligus menambah saiz zakar anda, maka Pharmia Penis adalah jawapannya.

Keinginan lelaki mungkin berbeza, ada lelaki yanginginkan ereksi yang mantap, ada juga yang ingin membaiki keinginanseksual mereka yang semakin menurun manakala ada lelaki yang inginkansaiz zakar yang besar dan panjang. Jika anda mempunyai salah satukeinginan diatas atau ketiga-tiganya sekali, maka Pharmia Penis adalahjawapannya.

Pharmia Penis adalah produk herba yang mampu membantulelaki mencapai 3 keinginan diatas dengan membantu menaikkan hormontestosterone lelaki.

Selepas beberapa tahun kajian, kami telah menemuiformula 3 dalam 1 yang mampu membaiki kemampuan seksual lelaki. Pharmia Penis 100% herba, berkesan, pantas berfungsi dan selamat.

Satu kotak Pharmia Penis mempunyai 30biji kapsul. Sehari ambil 2 biji. Sebiji selepas sarapan dan sebiji lagiselepas makan malam.

Fungsi Pharmia Penis

Tambah Saiz Zakar

Jika Pharmia Penis diamalkan bersama dengan penisextender seperti Androextender, akan membantu anda mendapat saiz zakaridaman dengan lebih pantas. Pertambahan level hormon testosterone adalahamat penting dalam usaha untuk menambah saiz zakar lelaki.

Ereksi Lebih Lama

Pharmia Penis akan membantu menambah aliran darah kecorpus cavernosa, hasilnya ereksi bertahan lebih lama dan ereksi zakarlebih mantap. Pasangan anda akan lebih puas dengan perubahan pada zakaranda.

Menambah Keinginan Seksual

Pharmia Penis membantu menaikkan keinginan seksualanda, hasil pada penambahan hormon testosterone. Ini adalah kunci kepadaperkembangan fungsi seksual lelaki.

Hormon testosterone membantu menambah saiz zakar, merangsang penghangsilan air mani dan menambah keinginan seks lelaki.

Mengatasi Mati Pucuk

Pharmia Penis juga membant mengurangkan risiko matipucuk dikalangan lelaki. Salah satu puncu mati pucuk adalah disebabkanmasalah pengaliran darah pada zakar lelaki. Pharmia Penis mampu membantupengaliran darah pada zakar sekaligus memgurangkan risiko mati pucuk.

Kandungan Pharmia Penis

Tribulis Terrestris

Tribulis Terrestris adalah tumbuhan herba dari benuatimur. Ia telah digunakan secara tradisional sebagai pengalak seks buatkaum lelaki. Ia juga digunakan sebagai pembina otot dan kajiansainstifik yang dijalankan menunjukkan Tribulis Terrestris mampumeningkatkan kadar hormom testosterone dimana hormon ini penting dalampembentukkan daya seksual lelaki.

Ginkgo Biloba

Sejarah penggunaan Ginkgo Biloba bermula lebih 5000tahun dahulu, ketika orang cina mula-mula mengkaji kebaikkanya.. Sejak 3dekad yang lepas, pelbagai kajian yang telah dijalankan membuktikanGinkgo Biloba mencegah dan memulihkan pelbagai masalah berkaitan dengansistem vaskular.

Ginkgo Biloba meningkat aliran darah ke bahagianzakar lelaki sekaligus meningkat kemampuan seksual lelaki, meningkatkekuatan ereksi lelaki dan membantu mengatasi masalah mati pucuk.Berdasarkan kajian, 78% lelaki yang mengalami masalah mati pucukmenunjukkan kesan pemulihan dengan tiada kesan sampingan selepasmengambil Ginkgo Biloba.

Ginseng

Ginseng aka Panax Ginseng atau Koren Ginsengdigunakan di timur sebagai tonik untuk menguatkan badan dan memulihkantenaga. Kajian sainstifik juga membuktikan Ginseng mempunyai sifatpengalakkan seks. Ginseng disyorkan untuk merawat mati pucuk,pengalakkan kesuburan dan mencegah masalah cepat pancut. Ginsenosideyang terdapat dalam Ginseng menambah aliran darah ke zakar agar zakarlebih kuat dan ereksi lebih mantap.

Epimedium Sagittum

Diketahui sejak 200 sebelum masihi. Menurut lagenda,pegembala kambing perasan kambing peliharaannya menjadi aktif mengawanselepas memakan sejenis tumbuhan. Epimedium Sagittum telah terbuktisebagai herba yang mampu menaikkan nafsu syahwat lelaki. Ia jugamempunyai kesan pada kadar hormon testosterone dan memulihkan keinginanseksual lelaki.

Pakar-pakar perubatan bersetuju Epimedium Sagittummampu memulihkan masalah mati pucuk, mengembalikan tenaga seksual danmeningkatkan rasa sensasi semasa hubungan seks. Secara sainstifiknya,Epimedium Sagittum membantu mengeluarkan lebih hormon testosterone danmeningkat keinginan seks.

Avena Sativa

Avena Sativa digunakan untuk meningkat tenagakelakian. Ia digunakan dalam teh, losyen dan herba bertahun lamanya. Iajuga digunakan untuk mengubat ketagihan arak, tembakau dan dadah.

BioMax Plus

BioMax Plus

mengatasi masalah ejakulasi,kurang stamina seks,kurang tegang dan keras dan pelbagai lagi.Kod: LUK-44

Biasa : RM100
 Kini Harga: RM90BioMax Plus adalah gula-gula hebat.Begitulah komen daripada seorang pengamal biomax plus yang telah mencuba produk ini 2 minggu yang lepas. Biomax Plus adalah produk berasaskan biochemic yang mengatasi masalah ejakulasi,kurang stamina seks,kurang tegang dan keras dan pelbagai lagi.
BioMax diformula dengan kaedah biochemic yang selamat dan terjamin halal dan suci.

BioMax Plus adalah remedy biochemic iaitu persediaan homeopathy yang dapat mengatasi pelbagai masalah kelakian seperti cepat pancut,zakar kurang tegang,air mani sedikit dan tidak pekat,kekurangan dan keletihan untuk hubungan intim,tiada keinginan seks,mengatasi keletihan dan memberi tenaga berganda untuk kesihatan lelaki.

BioMax Plus dirumus khas untuk lelaki. Ia bebas daripada kesan sampingan Ini kerana perubatan homeopathy tidak tertakluk dibawah akta racun 1952. Ini bermakna ia bebas daripada kesan sampingan yang memudaratkan.

BioMax Plus adalah suatu revolusi untuk lelaki memberi kepuasan yang tidak terhingga kepada isteri.Isteri anda akan puas tidak terkata. Anda pasti terkejut dengan kehebatannya.

Faedah BioMax Plus

1. Tahan Lama berjimak
2. Keras tegang seperti besi
3. Menambah dan memekat air mani
4. Mengatasi masalah cepat pancut
5. Mengatasi masa pre ejaculation
6. Mengatasi masalah mati pucuk
7. Menambah tenaga
8. Memulihkan masalah kurang nafsu
9. Melajukan pancutan air mani dan menambah kesuburan


BioMax mengandungi 300-350 biji dalam satu botol dan boleh bertahan untuk sebulan atau 45 hari penggunaannya.

Avena Tonic

Avena Tonic

Membantu merawat simptom mati pucukKod: LUK-43

Biasa : RM110
 Kini Harga: RM100Avena Tonic adalah rumusan 100% dari formula hebat Homeopathy, seperti Avena sativa, Tribulus dan Damiana , di rumus khas untuk :
Menambah stamina lelaki sewaktu bersama dengan isteri
Merawat simptom lemah seksual
Membantu mengatasi masalah air mani keluar tanpa ereksi
Membantu merawat simptom mati pucuk
"Drain out" kesan buruk nikotin dan opium akibat merokok, membantu bagi perokok yang ingin berhenti merokok
Membantu merawat saraf , dengan membekal oksigen secukupnya ke otak. Aktiviti ini akan membantu mengawal stress dan membantu menambah tenaga
Membantu kes-kes insomnia (susah tidur)


Ramai yang mengalami masalah yang berkaitan kelemahan reproduksi seperti masalah lesu dan letih .Tidak bertenaga dalam melakukan hubungan intim. Masalah seperti kurangnya daya tegang alat kelakian dan pelbagai masalah yang berkaitan seksual.

Ini dengan teknologi perubatan herba dan homeopathy telah dirumus satu persediaan yang selamat dan bebas kesan sampingan. Salah satu herba yang dipanggil Avena Tonic.  Avena tonic dirumus daripada bahan semulajadi yang selamat dan diproses dengan kaedah homeopathy yang selamat. Dibuat dalam bentuk cecair supaya kadar penyerapan dapat berlaku dengan segera.

Ramai yang beranggapan bahawa ubat homeopathy kesannya lambat berbanding ubat lain. Mungkin dahulu perkara ini betul tetapi dengan teknologi sekarang ubat homeopathy juga sudah mempunyai kadar penyembuhan yang relatif cepat.

Apa yang penting remedy atau persediaan ini selamat dan tidak mempunyai kesan sampingan jangka panjang seperti gangguan pada sistem buah pinggang,jantung dan sebagainya. Avena tonic dirumus dengan beberapa herba sperti avena,damiana,tribulus dan lain-lain bahan yang sudah terbukti berkesan. Ia juga dapat membantu penyakit sukar tidur seperti insomnia dan membantu memberi kecergasan berganda.

KAMA Herbs

KAMA Herbs

Meningkatkan tenaga kelakian keperingkat maksimum

Kod: LUK-42
 Kini Harga: RM150
 

KAMAherbs adalah produk berasaskan herba yang boleh meningkatkan tenaga kelakian keperingkat maksimum. Dikenali dengan kamasutra india dan gabungan herba seperti indian ginseng, safed musali,nutmeg,smilax,bunga pakma dan beberapa herba hebat memberi faedah
1. Menegang alat kelakian seperti besi
2. Asyik ingin bertikam sahaja
3. Panjang dan besar alat kelakian
4. Tahan lama jimak ,hingga boleh berkali-kali round
5. Tambah tenaga berganda.

Didatang dalam satu botol mengandungi 60 capsule.Kapsul halal


KAMAHerbs digilai lelaki. Anda pasti terpegun dengan kehebatan herba safed musali dan indian ginseng ini.Gempar : Rahsia Kehebatan Maharaja India diranjang terbongkar

Kamaherbs Composition / Kandungan :

Setiap tablet mengandungi ekstrak

Withania somnifera (Indian ginseng) 100mg
Panax Ginseng 100mg
Chlorophytum Borivilianum (Safed Musali) 24mg
Myristica fragrans (Buah Pala)10mg
Smilax myosotiflora. (Ubi Jaga) 10mg
Rafflesia hasselti (Bunga Pakma) 10mg
Elettaria Cardamomum Maton.(Buah Pelaga)10mg

Apakah ramuan purba tersebut ?Ramuan-ramuan KAMAherbs adalah estrak herba-herba kering yang diproses dengan aspek kebersihan yang amat tinggi untuk mengekal kualiti herba-herba tersebut untuk diambil dan disimpan sekurang-kurangnya ia boleh tahan selama 2 tahun sekiranya disimpan pada suhu yang sejuk. Tidak ada bahan pengawet, bahan-bahan perangsang artificial atau steroids didalam ramuan tersebut.

Ramuan KAMAherbs dihancurkan sehingga sangat halus sehingga mencapai sukatan 300 mesh (lebih kurang 38 mikron, 38 X 10 -6 meter atau 38,000 nanometer). Saiz molekul terbesar yang melepasi microvilli ialah 0.66 nm. Saiz ini adalah selamat untuk buah pinggang kerana ia boleh diserap oleh mikrovilli usus.

Withania somnifera (Indian ginseng, Ashwaghanda dan Winter Cherry)

Withania telah digunakan oleh kaum India semejak 4000 ribu tahun untuk merawat masalah seksual , demam panas, ketumbuhan (tumors) malah untuk merawat arthritis (masalah kesakitan di sendi-sendi). Withania dikatakan menyamai Ginseng untuk merawat masalah seksual lelaki dan wanita.

Pakar herba moden menyifatkan Withania sebagai adaptogen, adaptogen ialah substan yang akan meningkatkan kebolehan minda serta tubuh untuk mengawal stress.

Panax GinsengHerba Ginseng atau dalam saintifik dikenali sebagai Panax, mula digunakan sebagai agen perubatan oleh masyarakat Cina sejak 5000 tahun yang lalu. Mereka memanggilnya sebagai Ginseng yang membawa maksud ‘Man Plant’ kerana bentuk fizikal herba ini yang menyerupai bentuk manusia. Ianya juga bermaksud, penyembuh sempurna bagi semua penyakit. Ginseng merupakan tumbuhan herba yang berumur panjang kerana boleh tumbuh sehingga beratusan tahun, tetapi badan herba ini adalah pendek dan seluruh badannya terbenam di dalam tanah.

Badan Ginseng merupakan 100% akar yang berwarna kuning cerah dan bahagian yang paling berharga adalah bahagian akarnya yang mengandungi pelbagai khasiat mineral seperti 16 jenis ‘ginesenosides’, karbohidrat, selulosa dan lain-lain lagi. Akarnya berbau pahit dan manis.Ginseng boleh digunakan dan diamalkan setiap hari sebagai makanan atau minuman. Masyarakat Cina mengambilnya sebagai tujuan untuk mengekalkan kesihatan. Akar Ginseng dapat memulihkan aliran darah serta meningkatkan produksi sel darah merah, serta memulihkan pelbagai jenis penyakit.

Chlorophytum Borivilianum (Safed Musli, “Indian Viagra”, “Roots of gold”, “Herbal Viagra”, “The wonder crop” dan sebagainya.

Chlorophytum Borivilianum atau Safed Musli merupakan herba terbaik yang boleh didapat di India, ia mempunyai.Ia kaya dengan pelbagai sumber seperti lebih 25 jenis alkaloid, vitamin, mineral, protein, karbohidrat, steroid asli dan polysaccharides

Kegunaan : Herba hebat ini mempunyai banyak nilai therapuetik seperti ;

Safed Musli mempunyai kandungan anti penuaan (anti-ageing), ia menyegarkan seluruh tubuh dan juga minda tanpa kesan sampingan.
Ia boleh digelar sahabat baik kepada kesihatan dan stamina lelaki, kerana ia mempunyai agen aprodiasiac yang hebat untuk memulihkan system reproduktif lelaki seperti mati pucuk, kadar sperma yang rendah, pancutan pra-matang dan kehilangan libido (tiada nafsu seks).

Ia merawat kelemahan pada fizikal
Menguatkan immunity
Safed Musli juga merupakan herba untuk merawat diabetes dan arthritis (kesakitan pada sendi-sendi)
Selain dari bahan-bahan utama diatas KAMAherbs juga diadun dengan beberapa herba dari India yang tidak kurang hebatnya seperti buah pala, buah pelaga, ubi jaga, sirunagapoo, akai karam, nilapana, nirmuli, janpatri, safarex, mata kucing dan tetangkal. Selain mendapat manfaat kesihatan dan stamina, mengamal herba ini akan menjadikan tubuh anda sihat dan menghapus bau badan yang tidak menyenangkan.

Memang hebat kesannya walaupun seratus peratus bahan alam semulajadi, saya sendiri merasai perubahan stamina yang terjadi, oleh itu untuk memastikan ia benar-benar hebat tidak hanya pada saya sahaja, saya akan mencuba kepada seseorang untuk melihat kesannya. Bagi mempastikan KAMAherbs benar-benar “power” saya memilih seorang dari pesakit baru yang belum pernah mencuba remedi-remedi lain seperti Damiana Gold, Biomax Plus atau Vimax . Kita namakan pesakit bertuah ini Mr.A. Mr.A sudah memulakan sessi percubaan ini pada 1.11.2009 , sehingga artikel ini ditulis sudah lebih 2 bulan Mr.A mengambil KAMAherbs. Apa yang memeranjatkan Mr.A tanpa memberitahu saya telah membuat ukuran pada penis beliau ( memang advance Mr.A ni). Dalam masa seminggu Mr.A telah merekodkan pertambahan stamina sehinggakan isteri beliau bertanya dan merasakan perubahan stamina beliau. Libido yang berkurangan akibat peningkatan umur, serta diabetes dan darah tinggi yang sering di “border line”, telah menunjukkan peningkatan yang positif dalam masa 2-3 minggu berikutnya.

PERHATIAN “Semua produk adalah untuk kegunaan suami-isteri.Pihak kami tidak bertanggungjawab jika disalahgunakan.”

Yang memeranjatkan saiz penis beliau telah bertambah dari segi ukuran dan lebih “gemuk” dari sebelumnya. Beliau merekodkan pada 1.1.2010 pertambahan 1 inci telah terjadi!. KAMAherbs juga mampu membesarkan dan menambah saiz penis. Isteri beliau juga merasakan perubahan dari segi kepadatan dan kegemukkan penis Mr.A dan , isteri beliau juga memberi komen “seolah-olah semasa “honey moon” dulu-dulu”. Biar lambat asalkan selamat, jangan tergopoh-gopoh sehingga membawa padah, Ingatlah orang yang anda sayangi, eh macam cogan kata pemanduan berhemah dijalanraya pula. Tapi itulah hakikatnya jika ingin sihat secara semulajadi dan kekal.

Hasil dari maklum balas oleh para pembeli , tujuh puluh peratus (70%), mengatakan mereka mula merasa kesan baik dari KAMAherbs seperti ereksi yang mantap dan bertenaga, tahan lama dari sebelum mengambil KAMAHerbs, penis “bangun” diwaktu pagi setelah beberapa lama ia tidak begitu, kuantiti sperma yang banyak walaupun baru bersama isteri didalam 1-2 hari, sakit pinggang berkurangan atau hampir tidak sakit pinggang langsung sewaktu bangun dari tidur, mudah tidur diwaktu malam, emosi lebih tenang, merasa saiz penis lebih besar dari sebelum ini,mereka merasa perubahan ini selepas satu atau dua minggu (1-2 minggu) mengambil KAMAherbs sebagai makanan kesihatan secara teratur dan kesan lebih pantas sekiranya tidak merokok dan melakukan masturbasi

Bermula pada tahun 1998, “pil biru” penyelamat kepada lelaki yang mengalami mati pucuk telah berada dipasaran, ia merupakan pil pertama yang diiktiraf oleh dunia sebagai “drugs” untuk mengatasi mati pucuk dengan bahan utamanya Sidenafil. Tujuan awal pil ini ialah untuk merawat masalah darah tinggi tetapi kesan yang pantas diberikan sewaktu kajian ereksi, menyebabkan pengeluar dan penyelidik terus bertukar arah dan menjadikan pil biru ini sebagai penyelamat kaum lelaki . Pil biru atau Viagra diibaratkan sebagai superhero kepada mereka kerana telah terbukti berkesan untuk membantu bagi merawat masalah ED, dengan mengambil masa hanya beberapa minit sahaja para suami sudah mampu untuk menjalankan tanggungjawabnya sebagai suami. Tidak dinafikan pil biru ini dapat memberi kepuasan kepada pengguna dengan kesan yang amat pantas dibantu oleh bahan kimia Sidenafil, namun kesan sampingan yang bakal terjadi menjadikan ia sebagai “pil biru” yang bakal membantu tetapi juga bakal membawa padah kepada penggunanya dengan kesan sampingan yang tidak kurang hebatnya, dan ia juga bukan merawat tetapi membantu sambil memaksa organ reproduktif lelaki itu untuk “bekerja”. Oleh itu para pengguna akan bergantung kepada pil biru tersebut setiap kali ingin bersama isteri.

Viagra yang banyak menimbulkan kesan sampingan Merawat ED atau mati pucuk bukanlah tugasan yang mudah, ia mengambil masa dan sudah semestinya kesan herba-herba tidak sepantas kesan yang dijanjikan oleh Viagra.

Sering kali bila terdapat “ubat kuat” yang baru dipasaran, soalan yang paling terkenal dan mesti ditanya oleh para pengguna ialah “berapa lama boleh nampak kesan?” Para pengguna tidak sabar untuk kembali hebat diranjang tanpa mengambil kira risiko yang boleh menjurus kepada kematian. Sebaliknya herba-herba asli tanpa campuran bahan kimia sidenafil masih boleh merawat dan ia akan kekal sihat.

KAMAherbs ramuan dari herba ciptaan-Nya telah dikenal pasti dan telah digunakan sejak ribuan tahun dahulu dan diperturunkan kepada generasi ke generasi sehingga kini.Ilmuan Islam sendiri seperti Ibnu al-Baitar adalah pengkaji tumbuhan (botanist), ahli pharmasi dan perawat yang hebat pada Abad Pertengahan, beliau telah mengkaji lebih 1,400 jenis tumbuhan, dan sebahagian besarnya tumbuhan itu mempunyai nilai perubatan, beliau juga mengkaji 300 tumbuhan baru yang tidak pernah dikaji oleh saintis sebelumnya.

Ibnu al-Baitar menyumbang kepada dunia perubatan dengan memperkenalkan kaedah ujikaji saintifik yang terawal dan menerbitkan Kitab al-Jami fi al-Adwiya al- Mufrada (Book of simple Drugs and Food). Hasil usaha yang tidak mengenal lelah oleh para ilmuan purba, manusia moden kini telah mampu menangani pelbagai penyakit yang satu ketika dahulu menjadi pembunuh utama kepada umat manusia.

KAMAherbs juga menggunakan ramuan purba dari India dan gabungan herba tempatan seperti ubi jaga, bunga pakma dan buah pala yang mampu memberi kesan posiitif kepada kesihatan lelaki amnya, kesan-kesan perubatan pada herba ini telah dikaji dan disahkan oleh saintis tempatan dan luar. Paling mendapat perhatian ialah Ashwaghanda atau nama saintifiknya Withania Somnifera atau gelarannya “Indian Ginseng” dan Safed Musali atau nama saintifiknya Chlorophytum Borivilianum atau nama glamournya “Indian Viagra” , “Root of Gold“, “Herbal Viagra” dan bermacam-macam lagi. Permintaan untuk kedua-dua herba ini amat tinggi sehinggakan amat sukar untuk mendapat bekalan.

Di Jepun enam syarikat pharmaseutikal sedang berusaha untuk mempatenkan Ashwaghanda untuk produk-produk mereka. Begitu juga Safed Musali dimana permintaan terlalu tinggi sehinggakan penduduk di India mengerjakan tanaman herba istimewa ini sebagai sumber pendapatan. Setiap kali dituai hasilnya, pasti tidak mencukupi untuk menampung permintaan berbanding dengan hasil tanaman.

Mengapa KAMAherbs menggunakan ramuan purba dari India ?, jawapannya mudah sahaja. India merupakan peradaban yang wujud sejak ribuan tahun dan antara peradaban kuno yang tertua di dunia dan telah mendalami ilmu-ilmu perubatan sejak ribuan tahun juga. Hasil kajian itu dimanfaatkan oleh para Maharaja India yang terkenal dengan sejarahnya mempunyai gundik-gundik yang ramai.

Di India juga terbit kitab kuno Kamasutra yang sering dikaji dan dipraktik oleh pelbagai bangsa di dunia. Antara herba hebat yang digunakan sebagai makanan kesihatan dan stamina para Maharaja ialah Ashwaghanda dan Safed Musali. Saintis telah mendapati bahawa, nilai perubatan yang amat tinggi boleh dihasilkan dengan menjadikan Ashwaghanda dan Safed Musali sebagai makanan tambahan kesihatan dan stamina, ramuan hebat ini terdapat didalam KAMAherbs. Saintis telah mengesahkan bahawa herba-herba ini mampu memberi kesan secara semulajadi untuk kekuatan stamina, merawat mati pucuk, kehilangan libido, stres, pancutan pra-matang, merawat gout, arthritis, masalah usus, merawat masalah minda yang lemah, menambah sperma lelaki dan wanita dan juga diabetes. Ramuan-ramuan ini telah menjadikan Maharaja dan Kamasutra adalah satu lagenda sehingga milenium ini.

Semenax

Semenax

Meningkatkan Kandungan Air Mani
Kod: LUK-41
Kini Harga: RM280Semenax Doubles, Triples, Quadruples and MORE!...not just volume of ejaculate, but intensity and power of orgasms. "IT WILL ABSOLUTELY BLOW YOUR MIND"

Semenax provides your body with essential nutrients that stimulate sperm and testosterone production. With the help of this supplement, you will produce up to 500% more sperm, effective within 2 weeks.

Mens sexual health products mainly focus on size and erectile function of the penis. However, we have found that many men are concerned with volume - how much sperm they are producing, and how forcefully. Not only do they want to improve vitality; they also want to prolong their ejaculation in order to sustain orgasms.

The physical aspect of the orgasm - the way climax occurs in men - is enhanced and intensified by a greater volume of semen.

When you supplement your system with Semenax, your body will ejaculate more fluid upon release. The extended pumping and orgasm that results will also improve the experience for your partner.


Why would I want to increase my sperm production?

By increasing the amount of sperm you produce you will not only experience three times longer orgasms but you will also experience orgasms which are more intensive and satisfying. Other benefits include; confidence increase, increased sexual desire and rock hard erections.

What are the main benefits of using Semenax?

You will experience increased sperm volume, longer orgasms, increased sexual desire, intensified orgasms, rock hard erections, powerful ejaculations and improved fertility.

Will these pills help with fertility and how?

The pills can increase the amount of sperm, the motility of the sperm and the sperm life which will result in an increased fertility level.

What ingredients are in Semenax?

L-Arginine Hcl, L-Lysine, Epimedium Sagittatum, Muira Pauma, Hawthorn Berry, Cranberry Seed Extract, Zinc Oxide 80%, L-Carnitine, Catuaba Bark, Pumpkin Seed, Tribulus Terestris, Avena Sativa Extract, Maca, Eurycoma Longifolia, Smilax, Prismatomeris Glabra.

Bigger, more impressive delivery! Best sexual experiences of a lifetime are now possible every time!

One bottle contains 90 capsules - which is one months supply.

Even if you have already heard of Semenax, you are likely still wondering if it really works. Since we feel it is important to do a thorough review of any product before using it, we will offer our own review in the hopes that it can help you make your decision a little easier about what is right for you.


Semenax is a unique product which stands apart from other orgasm stimulating products, such as Viagra. Semenax Pills are not chemical substances which could be potentially dangerous, with unexpected side effects. And, you do not need to have a medical prescription for it.


Ingredients in Semenax

The strength of Semenax can be attributed to the superiority of the list of ingredients. There are many amino acids and herbs that have been proven to increase the volume of semen, while stimulating men’s sex organs and overall sexual health.


What this means is that you will be able to enjoy the benefits of having a larger volume of semen, while also enjoying the increased desire, stamina and sexual health. All of the ingredients contained in Semenax are completely natural, so you don’t have to worry about any possible unpleasant and dangerous side effects that can occur with other supplements on the market.


The only thing you need to focus on is how much your sex life will be improved with Semenax. In fact, the incredible list of ingredients in Semenax makes it an easy decision to choose this product, since it is safe and effective for just about every man who uses it.


Semenax Customer Service

You have the options of contacting the Semenax customer service directly online, or by calling them up and talking to someone personally. We tried it to test for ourselves, and the customer service staff is very knowledgeable in regards to the product, and personable.


They truly work to help you maximize the results you will see, helping you find more pleasure in your sexual experiences.


Results of Semenax

Semenax works very well to add more depth and excitement to your sex life. If you add the supplement to your daily routine, you will be able to see some amazing results fairly quickly. Most men see results within the first few weeks of taking the supplement, however there have been some who have reported instant results.


One of the first things you will notice is an increase in the volume of your ejaculation. And, while the power behind your ejaculation will be increased, the most noticeable difference you will see will be in your shooting ability. The force behind your ejaculation will become much stronger, and the distance will be increased more as you continue taking Semenax.


You will experience more intense orgasms as a result of the volume of semen. These orgasms will last longer too as your body builds towards climax, bringing about a much more intense and forceful eruption. Most men will experience a much harder erection, as well as more stamina and improved libido and sex drive.


Semenax will help you:

• Increase the volume of your ejaculation
• Experience a harder erection for a much longer period of time
• Intensify and prolong your orgasmsIf you have been searching for real results, hoping for a way to increase fertility and your sexual experiences, then Semenax delivers on the promises it makes.